Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni

NOV BIVALNI PROSTOR ZUNAJ VAŠEGA DOMA - Bioklimatske in Fiksne Pergole

Iščete popolno kombinacijo estetike in funkcionalnosti za vaš zunanji prostor? Bioklimatske pergole so se razvile iz funkcije starodavnih lesenih pergol. Pergole so se že v preteklosti vgrajevale na osončene strani objektov z idejo osenčenja teras in objektov. Misteralove bioklimatske in fiksne pergole ponujajo vrhunsko rešitev v vsakem pogledu in za vsak tip objekta. Naše alu pergole so izdelane iz trajnostnih in nekorozivnih materialov, kot so aluminij, inox in steklo. Njihova konstrukcija temelji na optimalnem razmerju moči in statike, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

 

Pri Misteralu se zavzemamo za estetsko in funkcionalno prilagajanje alu pergol vašemu prostorskemu konceptu, vendar brez improvizacij. Vse naše rešitve so podvržene strogim preverjanjem in testiranjem v uradnih inštitutih.

 

Naše bioklimatske pergole in fiksne pergole so vodotesne, zanesljivo snegonosne in odporne proti vetru, zato nudijo udobno zavetje v vseh vremenskih razmerah.

 

Izberite svojo idealno pergolo

  • Bioklimatske pergole lamelne pergole: Za tiste, ki si želite popoln nadzor nad okoljem, kjer bivate. Naše bioklimatske lamelne pergole omogočajo prilagajanje svetlobe, temperature in prezračevanje glede na vaše želje in potrebe. Naše bioklimatske pergole imajo največji kot rotacije lamel na trgu in sicer do 160 stopinj, kar omogoča popolno prilagodljivost bioklimatske pergole.
  • Fiksne pergole: Če iščete trdno in enostavno in kvalitetno rešitev za svoj zunanji prostor, so fiksne pergole prava izbira. Zagotavljajo stabilno streho nad vašim dvoriščem ali teraso. Streha v tem primeru ni izvedena z rotirajočimi lamelami, kot pri bioklimatski pergoli ampak je streha izvedena z izolativnimi paneli, kaljenim steklom ali kombinacijo obojega.

 

 

Bioklimatska lamelna pergola Misteral je proizvedena iz identične konstrukcije kot fiksna pergola ali carport, kar daje enoten slog estetike vašemu domu pri vseh produktih.

 

Ali že imate vizijo o svoji idealni alu pergoli?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, kjer lahko vnesete ključne podatke in prejmete informativno neobvezujočo ponudbo za bioklimastko ali fiksno pergolo. Odkrijte, kako lahko v podjetju Misteral d.o.o. spremenimo vaš zunanji prostor v popolno oazo udobja.

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.