Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni

 

BIOKLIMATSKA PERGOLA

Inovativne in Patentirane Rešitve za Vaš Zunanji Prostor

 

Nudimo ekskluziven in originalen koncept bioklimatskih lamelnih pergol, ki bodo vaše bivanje na prostem spremenile v udobno in prijetno izkušnjo ne glede na vreme. Bioklimatska pergola Misteral izstopa na trgu s svojim premičnim žlebom, ki se samodejno prilagaja kotu rotacije lamel, tako da močan dež ne pomeni težav in voda ne prši po terasi. Patentirana rešitev odvodnjavanja alu pergole vam omogoča, da lahko takoj po dežju odprete lamele, brez skrbi, da bi voda kapljala po terasi, ter takoj omogočite soncu vstop na teraso.

Misteralove bioklimatske pergole ponujajo največji kot rotacije lamel na trgu, zagotavljajoč maksimalno sončno svetlobo takrat, ko jo najbolj potrebujete.

 

Tehnični detajli bioklimatskih pergol Misteral

 

 

 

 

PRIDOBITE NAJVEČ Z BIOKLIMATSKO PERGOLO MISTERAL

Nudimo edinstveno prilagodljivo konstrukcijo, ki nas postavlja korak pred konkurenco. Izvedemo lahko v enotni konstrukciji lamelno pergolo, pergolo s fiksno streho, carport in nadstrešek nad vhodom. Bioklimatska pergola Misteral se brez težav prilagodi vsakemu objektu, bodisi že obstoječemu, novogradnji ali prenovi. Poleg vrhunske estetike, z Misteralovo bioklimatsko pergolo pridobite tudi številne edinstvene prednosti, ki presegajo konkurenčne izdelke.

Vsaka bioklimatska pergola Misteral je barvana s posebnim antikorozijskim postopkom prašnega barvanja, kar omogoča pergolam dolgotrajno funkcijo in estetiko tudi v primeru, ko so vgrajene v bližini morja.

 

 

PRIDOBITE BREZPLAČNO SVETOVANJE

 

 

Trdna in Močna Konstrukcija za Trajnost:

Vsaka bioklimatska pergola je izdelana z optimalnim razmerjem moči in statike. Uporabljamo nekorozivne materiale, kot so aluminij in inox, zagotavljajoč izjemno trpežnost vaše bioklimatske pergole.


Največji Kot Rotacije Lamel na Trgu za Vašo Popolno Bioklimatsko Pergolo:

S kotom rotacije lamel do 160°, naša bioklimatska pergola zagotavlja izjemen nadzor nad svetlobo in zračnostjo, kar vam omogoča ustvariti popoln ambient v vašem zunanjem prostoru. Zaradi velikega kota rotacije lamel, lamele bioklimatske pergole vedno orientiramo vzporedno z objektom, kar omogoča, da teraso sončite ali senčite, prezračite, ko je to potrebno.


Vetrna Odpornost za Varno Uporabo:

Naša bioklimatska pergola vzdrži vetrovne hitrosti do 200 km/h, ker je vsaka lamela večkrat vpeta v konstrukcijo pergole in sicer prvič v osi rotacije lamele in drugič so lamele bioklimatske pergole povezane med seboj s pomičnim žlebom, ki sledi kotu rotacile lamel pergole. Zagotavljajoč temu vam omogoča mirno in varno bivanje na terasi.


Patentirano Odvodnjavanje za Brezskrbno Uživanje pod Vašo Bioklimatsko Pergolo:

Z uporabo posebnih utorov za odvajanje vode, lahko odprete lamele takoj po dežju ali jutranji rosi, brez strahu pred kapljanjem vode po terasi. Lamele naše pergole nimajo tesnil, kar zagotavlja dolgo življensko dobo, brez morebitne menjave tesnil. Vodotesnost pergole je izvedena z patentirano obliko lamele.


Vodotesnost in Snegonosnost za Popolno Prilagoditev:

Ne glede na dimenzije pergole in vaše želje, vam zagotavljamo popolno zaščito pred dežjem in snegom. Pred izdelavo in montažo vsake lamelne pergole izvedemo statični izračun snegonosnosti. Po zaključeni montaži pergole vam izdamo tudi certifikat.

Brez Tesnil med Lamelami za Ohranitev Prožnosti:

Kljub vodotesnosti, lamele med seboj niso zatesnjene s tesnili. Tesnila bi s časom postala toga in neelastična, kar bi imelo za posledico puščanje pergole. Naša pergola ima zato življenjsko dobo brez servisa lamel pergole.


Maksimalna Življenjska Doba s Pomočjo Letalske Tehnologije:

Misteralova pergola je kovičena in ne vijačena, kar omogoča primerno raztezanje materialov ob temperaturnih spremembah, zagotavljajoč izjemno dolgo življenjsko dobo vaše bioklimatske pergole.


Bogata Izbira Visokokakovostnih Dodatkov za Popolno Prilagoditev:

Opremite svojo bioklimatsko pergolo z dodatki, ki bodo ustrezali vašim potrebam in okusu. Možnosti dodatkov pergole so sledeče: brisoleji, zip screen roloji, drsne zasteklitve.


Lastna Monterska Ekipa za Vrhunsko Izvedbo Vaše Bioklimatske Pergole:

Naša izkušena monterska ekipa letno uresniči več kot 250 »fizičnih« projektov, ter nekaj večjih projektov. Zagotavljamo vam kakovostno in zanesljivo montažo vaše bioklimatske pergole.


Do 10 Let Garancije za Vašo Brezskrbnost z Bioklimatsko Pergolo Misteral:

Z našo do 10-letno garancijo, vam zagotavljamo varnost in brezskrbnost pri uporabi vaše bioklimatske pergole.

 

PDF predstavitev

 

 

 

ZADNJI PROJEKTI

 

 

 

OSTALI PROJEKTI BIOKLIMATSKIH PERGOL

 

 

 

Začnimo Vaš projekt danes.

 

Pridobite brezplačno, neobvezujočo ponudbo za vašo popolno bioklimatsko pergolo.

Ne odlašajte z uresničitvijo svojih sanj - stopite korak bliže k popolnemu prostoru že danes!

 

 

 

Korak 1:

Pošljite Povpraševanje

Pošljite vaše povpraševanje in začnimo ustvarjati vaš prostor popolnosti.

POVPRAŠEVANJE

Korak 2:

Neobvezujoča Ponudba

Prejeli boste našo strokovno pripravljeno in konkurenčno neobvezujočo ponudbo, prilagojeno vašim željam in potrebam.

Korak 3:

Brezplačen Ogled in Svetovanje

Na vašo željo se lahko dogovorimo za brezplačen ogled, kjer vam bomo svetovali in predstavili optimalno rešitev za vaš prostor.

 

Korak 4:

Ponudba po Meri

Po ogledu boste prejeli ponudbo za vašo bioklimatsko pergolo, popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam.

Korak 5:

Vizualizacija Vaše Pergole

Po želji izdelamo vizualizacijo bioklimatske pergole pri vašem objektu.

Korak 6:

Vaše Naročilo

Ko ste prepričani, oddajte naročilo in začnemo z izdelavo vaše unikatne bioklimatske pergole.

 

Korak 7:

Izdelava, Dostava, Montaža

Vašo pergolo bomo izdelali s skrbnostjo, jo nato dostavili na vaš naslov ter jo strokovno in kvalitetno vgradili, zagotavljajoč najvišjo kakovost in udobje.

 

 

 

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.