Certifikati AAA
X

Select your language

FUNKCIONALNO PRILAGODLJIVI IN IZDELANI PO MERI

Brisoleji Misteral vam omogočajo popoln nadzor nad želeno količino svetlobe v prostoru in zagotavljajo zasebnost tudi v najbolj nasičenih bivalnih okoljih. Njihov minimalističen in prilagodljiv dizajn dopušča estetsko in funkcionalno prileganje vsakemu objektu in ga dvignejo na višjo raven.

 

 

 

 

ZASENČITE VSE V SVOJI OKOLICI Z BRISOLEJI MISTERAL

Kompaktno zasnovana zunanja senčila zaščitijo okna, terase, zasteklitve in druge odprte elemente vašega objekta. Brisoleji Misteral so izdelani iz rotirajočih ali fiksnih lamel, ki so dimenzijsko prilagojene vašim potrebam, namestimo pa jih lahko vertikalno ali horizontalno. Misteralova zunanja senčila vam omogočajo, da si prilagodite kot rotacije lamel in tako dosežete popoln nadzor nad količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Brisoleji Misteral ne zasenčijo samo sonca, ampak vse v svoji okolici. So edini brisoleji na trgu, ki hkrati privabijo in ustavijo vsak pogled.

 

  • Kompaktna zunanja senčila, izdelana iz nekorozivnih materialov (aluminij, inox).
  • Odpornost na različne vremenske pojave: Zaradi posebne tehnologije in obdelave aluminija so brisoleji Misteral odporni na dež, sneg in močan veter, ki presega 150 km/h. Hkrati brisoleji učinkovito ščitijo okna pred točo.
  • Dodatna toplotna izolacija: Z namestitvijo brisolejev si zagotovite dodatno toplotno izolacijo objekta in prihranite na energiji za ogrevanje in hlajenje.
  • Izjemno lahko upravljanje: Z brisoleji lahko upravljate na motorni ali ročni pogon, lahko pa se odločite za namestitev lamel pod fiksnim kotom.
  • Lastna monterska ekipa, ki letno uresniči čez 250 projektov.
  • Garancija do 10 let.

    PDF predstavitev

 

 

ZADNJI PROJEKTI

 

 

 

Ste pripravljeni zasenčiti vse?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, v katerega lahko vnesete ključne podatke in tako pridobite informativno neobvezujočo ponudbo.

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

Certifikati AAA

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.misteral.si

Avtorske pravice © 2023 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.