Certifikati AAA
X

Select your language

ZAŠČITITE SVOJO TERASO S FIKSNO PERGOLO

Preprostost, stabilnost in trajnost je to, kar definira fiksne pergole Misteral. Fiksna pergola doda vrednost vaši terasi in jo trajno zaščiti. Vaša terasa tako postane udobna in funkcionalna skozi vse leto. 

 

 

 

 

USTVARITE SVOJE ZASEBNO ZAVETJE S FIKSNO PERGOLO MISTERAL

Fiksna pergola Misteral ima močno in vzdržljivo konstrukcijo, ki prenese vsake vremenske razmere, vam pa nudi stalno zavetje. Minimalistična v dizajnu, a bogata v svoji moči, se prilega vsakemu tipu objekta. Fiksna pergola je lahka za vzdrževanje in čiščenje, njena preprostost pa vam omogoča neprekinjeno uživanje v zasebnosti in zavetju. Zagotovite si več, kot samo nadstrešek:

 

  • Trdna in močna konstrukcija: Za vsako pergolo posebej se izvede optimalno razmerje moči in statike. Pergola je izdelana iz nekorozivnih materialov (aluminij, inox).
  • Vodotesnost in snegonosnost, ki sta odvisni od dimenzije pergole in vaših želja.
  • Maksimalna življenjska doba s pomočjo letalske tehnologije: Misteralova pergola je kovičena in ne vijačena, zato dopušča ustrezne raztezke materialov v primeru visokih temperaturnih sprememb.
  • Izbor fiksne strehe: Fiksno zaprto streho prilagodimo vašim željam. Izbirate lahko med aluminijastimi izolativnimi paneli ali paneli v kombinaciji s kaljenim steklom.
  • Širok nabor visokokakovostnih dodatkov, ki pergolo funkcionalno prilagodijo vašim potrebam. Fiksni pergoli lahko za več privatnosti in funkcionalnosti dodate stene iz brisolejev, z drsnimi paneli ali lamelami.
  • Možnost namestitve sončnih celic: Trdna in močna konstrukcija fiksne pergole omogoča potrebno nosilnost in prostor za namestitev sončnih celic na streho pergole.
  • Lastna monterska ekipa, ki letno uresniči čez 250 projektov.
  • Garancija do 10 let.

    PDF predstavitev

 

ZADNJI PROJEKTI

 

 

Želite zaščititi svojo teraso z več kot samo nadstreškom?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, v katerega lahko vnesete ključne podatke in pridobite informativno neobvezujočo ponudbo.

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

Certifikati AAA

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.misteral.si

Avtorske pravice © 2023 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.