Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni

Ustvarite Vašo Zasebno Oazo z Fiksno Pergolo Misteral

Fiksna pergola Misteral ponuja trdno in vzdržljivo rešitev za vaš prostor, ki vas ščiti pred vsemi vremenskimi izzivi. S prefinjenim dizajnom, a zelo močno konstrukcijo fiksne pergole, se odlično prilega vsakemu okolju. Fiksna pergola je enostavna za vzdrževanje in čiščenje, vam omogoča brezskrbno uživanje na zaščiteni terasi pred vsemi vremesnkimi vljivi Je samočistilna pergola. Zagotovite si več kot le nadstrešek.

 

 

 

 

Zakaj Izbrati Fiksno Pergolo Misteral:

 

Trdna in Vzdržljiva Konstrukcija: Vsaka pergola je skrbno zasnovana z optimalnim razmerjem moči in statike, proizedena iz nekorozivnih materialov, kot sta aluminij in inox.

 

Vodotesna in Snežno Odporna: Odpornost proti vodi in snegu se prilagodi dimenzijam pergole in vašim potrebam.

 

Dolga Življenjska Doba Pergole s Pomočjo Inovativne Tehnologije: Pergola Misteral je kovičena, kar omogoča ustrezne raztezke materialov ob visokih temperaturnih spremembah.

 

Prilagodljiva Fiksna Streha: Izbirate lahko med aluminijastimi izolativnimi paneli ali kombinacijo panelov s kaljenim steklom, da popolnoma ustrezajo vašim željam.

 

Bogat Nabor Dodatkov za Popolno Izkušnjo: Dodajte stene iz brisolejev, drsne panele ali lamele za večjo zasebnost in funkcionalnost pergole.

 

Sončne Celice oz. fotovoltaični paneli za Okolju Prijazno Rešitev: Trdna konstrukcija omogoča namestitev sončnih celic na streho pergole, tako fiksna pergola ni zgolj kvaliteten nadstrešek ampak ustvarja tudi dodano vrednost iz vidika proizvodnje električne energije na strehi pergole.

 

Lastna Izkušena Monterska Ekipa: Vsako leto uresničimo več kot 250 projektov pri fizičnih strankah, z našimi profesionalnimi ekipami za montaže konstrukcij.

 

Do 10 Let Garancije: S fiksno pergolo Misteral ustvarite trajno in funkcionalno zavetje za svoj prostor na prostem, nudimo dolgoletno garancijo pergol, ker smo prepričani v to kar počnemo in vgrajujemo zadovoljnim strankam naših pergol.

 

Fiksna pergola Misteral je proizvedena iz identične konstrukcije kot nadstrešek za avto ali bioklimatska pergola, kar daje enoten slog estetike vašemu domu pri vseh produktih.

 

PDF predstavitev

 

 

 

 ZADNJI PROJEKTI

 

 

 

OSTALI PROJEKTI FIKSNIH PERGOL

 

 

 

Za več informacij in individualno ponudbo se obrnite na nas in ustvarite zasebno oazo udobja.

 Želite zaščititi svojo teraso z več kot samo nadstreškom? Odgovorite na kratek vprašalnik in pridobite neobvezujočo informativno ponudbo za fiksno pergolo Misteral."

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.