Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni

DOPOLNITE MISTERALOV PRODUKT Z DODATKI PO LASTNI IZBIRI

Vaša sanjska bivalna oaza lahko v popolnosti zaživi le takrat, ko se prilagodimo vašim željam. Vsako Misteralovo konstrukcijo lahko zato po meri oplemenitite z dodatki in si tako zagotovite še več estetike in funkcionalnosti.

 

 

 

ZIP ROLOJI

ZIP screen roloji so idealna rešitev za zunanje senčenje velikih površin. Misteralove ZIP roloje odlikuje velika statična trdnost ohišja roloja in navojne osi, ki zagotavlja, da je platno ne glede na dimenzije vedno lepo napeto in brez gub. Z ZIP screen rolojem pridobite odlično zaščito pred soncem, ki ne omeji vašega pogleda, hkrati pa lahko zaradi vpetosti platna na vse strani služi tudi kot komarnik. 

Misteralovi ZIP screen roloji omogočajo več načinov vgradnje:

  • Montaža pred oknom
  • Montaža pod lamelno pergolo: ZIP screen rolo je idealen za dopolnitev bioklimatske pergole, saj v primeru odprtih lamel zagotavlja vertikalno senčenje terase.
  • Podometna montaža: Integrirana izvedbo montaže ZIP roloja pred izvedbo fasade.
  • Montaža na stekleni spoj stekla: ZIP screen rolo lahko vgradimo tudi v spoje stekla.

DIMENZIJSKA IN VIZUALNA PRILAGODLJIVOST

ZIP roloje dimenzijsko prilagodimo vsaki konstrukciji. Široka paleta visokokakovostnih platen različnih tkanin in barv pa vaši konstrukciji zagotovi tudi estetsko prileganje.

 

 

 

DRSNI ALU PANELI

Drsni ALU paneli poleg sončne zaščite zagotavljajo tudi popolno zasebnost, zato so odličen dodatek k pergoli ali carportu v bolj nasičenih bivalnih okoljih. Drsne ALU panele lahko prosto odpirate ali zapirate in tako s stopnjo zasebnosti in sence upravljate po lastni želji. Poleg klasičnih ALU panelov si lahko za več zemeljskega pridiha izberete drsne ALU panele v kombinaciji z lesom.

 

 

 

DRSNA ZASTEKLITEV

Drsna zasteklitev je idealna rešitev takrat, ko želite svojo teraso pod pergolo zaščititi proti vetru in hkrati ohraniti čudovit razgled. Pri drsni zasteklitvi pergole lahko izbirate med navadnim steklom, peskanim steklom ali stop-soil steklom.

 

 

 

BRISOLEJI

Brisoleji so zunanja senčila, ki vam omogočajo popoln nadzor nad količino svetlobe in zagotavljajo dodatno zasebnost takrat, ko jo potrebujete. Izdelani so lahko iz fiksnih ali rotirajočih lamel, ki omogočajo enostavno motorno ali ročno upravljanje. Več o Misteralovih brisolejih si lahko preberete tukaj.

 

 

 

LED LUČI

Ustvarite popoln ambient s kakovostnimi LED lučmi, prilagojenimi nivoju in namembnosti naših konstrukcij. Ne gre za navaden LED trak, temveč spot lučke z barvno svetlobo 3000 K, ki imajo širok kot svetilnosti, so vodotesne in omogočajo dimanje. 

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.