Certifikati AAA
X

Select your language

INOVATIVNE IN PATENTIRANE REŠITVE BIOKLIMATSKE PERGOLE

Ekskluziven in originalen koncept bioklimatske lamelne pergole ustvari vaše bivanje zunaj udobno in prijetno v vsakem vremenu. Bioklimatska pergola Misteral je edina pergola na trgu s premičnim žlebom, ki sledi kotu rotacije lamel, zato pri močnem dežju voda ne prši. Patentirana rešitev odvodnjavanja vam omogoča odpiranje lamel takoj po dežju, brez kapljanja vode po terasi. Hkrati pa imajo Misteralove bioklimatske pergole največji kot rotacije lamel na trgu za največ sonca takrat, ko ga potrebujete.

 

 

 

 

PRIDOBITE NAJVEČ Z BIOKLIMATSKO PERGOLO MISTERAL

Prilagodljivost konstrukcije in edinstvenost v funkcionalnosti nas ohranjajo korak pred konkurenco. Bioklimatska pergola Misteral se prilagodi vsakemu objektu že obstoječemu, novogradnji ali prenovi. Poleg estetske dovršenosti z Misteralovo bioklimatsko pergolo pridobite edinstvene prednosti, ki zasenčijo še tako velikega igralca:

 

 • Trdna in močna konstrukcija: Za vsako pergolo posebej se izvede optimalno razmerje moči in statike. Pergola je izdelana iz nekorozivnih materialov (aluminij, inox).
 • Največji kot rotacije lamel na trgu: Do 160°.
 • Usmerjenost lamel: Lamele namestimo vzporedno z objektom, da si vedno lahko zagotovite dovolj svetlobe pod pergolo in v bližnjih notranjih prostorih.
 • Vetrna odpornost: Do 200km/h.
 • Patentirane rešitve odvodnjavanja: Lamele imajo posebne utore za ujem vode, zato jih lahko odprete takoj po dežju ali jutranji rosi, brez kapljanja vode po terasi. Misteralova bioklimatska pergola je edina pergola na trgu s premičnim žlebom, ki sledi kotu rotacije lamel in preprečuje pršenje vode ob močnem dežju.
 • Vodotesnost in snegonosnost, ki sta odvisni od dimenzije pergole in vaših želja.
 • Brez tesnil med lamelami: Čeprav so lamele vodotesne, med njimi ni tesnil, ki s staranjem povzročajo togost lamel.
 • Maksimalna življenjska doba s pomočjo letalske tehnologije: Misteralova pergola je kovičena in ne vijačena, zato dopušča ustrezne raztezke materialov v primeru visokih temperaturnih sprememb.
 • Širok nabor visokokakovostnih dodatkov, ki pergolo funkcionalno prilagodijo vašim potrebam.
 • Lastna monterska ekipa, ki letno uresniči čez 250 projektov.
 • Garancija do 10 let.

  PDF predstavitev

 

 

ZADNJI PROJEKTI

 

 

 

Ste pripravljeni oživeti svojo vizijo najboljše pergole?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, v katerega lahko vnesete ključne podatke in tako pridobite informativno neobvezujočo ponudbo.

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

Certifikati AAA

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.misteral.si

Avtorske pravice © 2023 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.