Certifikati AAA
X

Select your language

ZAŠČITI IN DODA VREDNOST VSAKEMU AVTOMOBILU

Carport je nepogrešljiv element vsakega sodobnega bivalnega okolja. Popolna kombinacija praktičnosti in estetske dovršenosti dopolni vaš zunanji prostor, mu doda vrednost in v stilu zaščiti vsak avto. Carport Misteral je ena izmed dizajnersko usklajenih konstrukcij, ki v vaš prostor vnese enotnost in vrhunsko kakovost.

 

 

 

 

ZAŠČITITE ŠE TAKO VELIKEGA S CARPORTOM MISTERAL

Carport Misteral ima močno, vzdržljivo in fiksno konstrukcijo, ki prenese vsake vremenske razmere, vašemu avtomobilu pa zagotavlja stalno zaščito. Dimenzijska prilagodljivost omogoča izbiro carporta, pod katerim boste lahko parkirali enega, dva ali več avtomobilov vseh velikosti. Nemška kakovost, italijanski luksuz in dizajn ali pa švedska zanesljivost carport Misteral poudari dobre lastnosti vsake avtomobilske blagovne znamke:

 

 • Trdna in močna konstrukcija, ki vašemu avtomobilu zagotavlja zaščito v vsakem vremenu. Nadstrešek za avto je izdelan iz nekorozivnih materialov (aluminij, inox).
 • Vodotesnost in snegonosnost, ki sta odvisni od dimenzije carporta in vaših želja.
 • Maksimalna življenjska doba s pomočjo letalske tehnologije: Misteralov nadstrešek za avto je kovičen in ne vijačen, zato dopušča ustrezne raztezke materialov v primeru visokih temperaturnih sprememb.
 • Izbor fiksne strehe: Fiksno zaprto streho prilagodimo vašim željam. Izbirate lahko med aluminijastimi izolativnimi paneli ali paneli v kombinaciji s kaljenim steklom.
 • Širok nabor visokokakovostnih dodatkov, ki nadstrešek za avto funkcionalno prilagodijo vašim potrebam. Za več funkcionalnosti lahko carportu dodate stene iz brisolejev, drsne panele ali lamele.
 • Možnost namestitve sončnih celic: Trdna in močna konstrukcija omogoča potrebno nosilnost in prostor za namestitev sončnih celic na streho carporta.
 • Dizajnerska usklajenost z objektom in ostalimi Misteralovimi konstrukcijami za najvišji standard prostorske estetike.
 • Lastna monterska ekipa, ki letno uresniči čez 250 projektov.
 • Garancija do 10 let.

  PDF predstavitev

 

 

Ste ga pripravljeni pokriti?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, v katerega lahko vnesete ključne podatke o želenem carportu in pridobite informativno neobvezujočo ponudbo.

 

PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

Certifikati AAA

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.misteral.si

Avtorske pravice © 2023 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.