Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni
  • referenčni objekt: Zagreb

Misteralove pergole Inovativna rešitev osvetlitve teras s točkovnimi LED lučmi

referenčni objekt: Zagreb 

 

Misteralove bioklimatske in fiksne pergole z vgrajenimi točkovnimi LED lučmi v konstrukciji predstavljajo revolucionaren pristop k osvetlitvi zunanje terase. Ta rešitev prinaša številne prednosti v primerjavi s pergolami, ki imajo LED luči vgrajene v lamele in usmerjene v zrak, saj ne le zagotavlja optimalno osvetlitev, ampak tudi zmanjšuje privabljanje mrčesa in povečuje estetsko vrednost prostora.

  1. Enakomerna osvetlitev terase: Točkovne LED luči v konstrukciji pergole Misteral zagotavljajo enakomerno razpršeno svetlobo, ki lepo osvetli celotno teraso, ne glede na položaj lamel. To pomeni, da lahko uživate na svoji terasi tako podnevi kot ponoči, ne da bi bila kakovost osvetlitve odvisna od vremenskih razmer ali časa dneva.
  2. Zmanjšanje privabljanja mrčesa: LED luči, ki so vgrajene v lamele pergol in svetijo v zrak, pogosto privabljajo mrčes, saj svetloba neposredno izstopa v temno okolico. Misteralove pergole s točkovnimi LED lučmi v konstrukciji to težavo odpravljajo, saj svetloba ni usmerjena neposredno navzgor, temveč osvetljuje teraso od zgoraj navzdol. To zmanjšuje privlačnost za mrčes in omogoča bolj prijetno bivanje na prostem.
  3. Estetski videz in integracija v prostor: Misteralove pergole z vgrajenimi točkovnimi LED lučmi v konstrukciji so zasnovane tako, da se luči popolnoma integrirajo v strukturo pergole, kar zagotavlja eleganten in minimalističen videz. Ta rešitev je estetsko privlačnejša in se bolje vključi v arhitekturno zasnovo terase kot pergole z vgrajenimi lučmi v lamelah.
  4. Dolga življenjska doba in energetska učinkovitost: LED tehnologija zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko energetsko učinkovitost, kar pomeni, da so točkovne LED luči v konstrukciji pergole Misteral trajnostna in ekonomična rešitev za osvetlitev terase.

Bioklimatske in fiksne pergole Misteral z vgrajenimi točkovnimi LED lučmi v konstrukciji predstavljajo napredno rešitev za osvetlitev zunanje terase, ki združuje funkcionalnost, estetiko in trajnost. Z enakomerno osvetlitvijo, zmanjšanjem privabljanja mrčesa, integracijo v prostor in energetsko učinkovitostjo te pergole predstavljajo izjemno alternativo pergolam z LED lučmi v lamelah, saj zagotavljajo boljše bivalno ugodje in povečujejo estetsko vrednost zunanje terase.

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.