Certifikati AAA
X
Meni

Select your language

Ikona
Mobi meni
V sodobnem svetu, kjer se vedno več časa preživi v zaprtih prostorih, je pomembno, da imamo na voljo kakovostno zunanje okolje, kjer se lahko sprostimo, uživamo v naravi in se povežemo z okoljem. Bioklimatska lamelna pergola Misteral je inovativna rešitev, ki vam omogoča, da ustvarite popolno zunanje okolje, prilagojeno vašim potrebam in željam.
 
Bioklimatska lamelna pergola Misteral je zasnovana z mislijo na udobje in funkcionalnost. Sestavljena je iz aluminijastih lamel, ki se lahko premikajo in prilagajajo glede na vremenske razmere. Lamelna streha z elegantno aluminijasto konstrukcijo omogoča regulacijo svetlobe, zračenje in regulacijo temperature terase, kar vam omogoča popoln nadzor nad vašim zunanjim prostorom. Ne glede na to, ali želite uživati v sončnem dnevu ali se zaščititi pred dežjem, lahko lamelno pergolo prilagodite svojim potrebam.
 
Ena od ključnih prednosti bioklimatske lamelne pergole Misteral je njena vsestranskost. Ne samo, da vam omogoča, da ustvarite prijeten prostor za sprostitev, ampak je tudi odlična rešitev za razširitev vašega bivalnega prostora. Lamelna pergola vam omogoča, da ustvarite zunanjo jedilnico, prostor za druženje ali celo zunanjo pisarno. Možnosti so neomejene, saj lahko lamelno pergolo prilagodite svojim potrebam in željam.
 
Poleg tega, da vam bioklimatska lamelna pergola Misteral omogoča popoln nadzor nad svetlobo in temperaturo, je tudi estetsko dovršena. Njena sodobna in elegantna oblika se bo brez težav prilagodila vsakemu zunanjemu prostoru. Na voljo je v različnih barvah in velikostih, kar vam omogoča, da jo popolnoma prilagodite svojemu okusu in slogu vašega doma.
 
Varnost je še ena ključna prednost bioklimatske lamelne pergole Misteral. Aluminijasta konstrukcija je trpežna in odporna na vremenske vplive, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Pergola je snegonosna do 300 kg/m2 in veterno odporna do 200 km/h, kar pomeni, da bo zdržala tudi najzahtevnejše vremenske razmere. Poleg tega je lamelna pergola opremljena z edinstvenim pomičnim žlebom za odvajanje vode iz lamel, kar preprečuje nabiranje vode in zagotavlja suh prostor tudi v deževnih dneh.
 
Bioklimatska lamelna pergola Misteral je tudi edina lamelna pergola na trgu, ki ne potrebuje tesnil med lamelami. To pomeni, da je pergola popolnoma neprepustna za vodo in zagotavlja suh prostor tudi v najmočnejšem nalivu. Poleg tega ima največji kot rotacije lamel 160 stopinj, kar vam omogoča popolno prilagoditev svetlobe in sence glede na vaše želje.
 
Za dodatno zaupanje v kakovost in trajnost bioklimatske lamelne pergole Misteral, je priložena garancija do 10 let. To pomeni, da lahko brez skrbi uživate v svojem zunanjem prostoru, saj vam pergola zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo uporabo.
 
Bioklimatska lamelna pergola Misteral je inovativna rešitev, ki vam omogoča, da ustvarite popolno zunanje okolje za udobje in sprostitev. S svojo vsestranskostjo, estetskimi lastnostmi, varnostnimi funkcijami in številnimi dodatnimi lastnostmi, kot so snegonosnost, veterna odpornost, pomični žleb za odvajanje vode, garancija in brez tesnil med lamelami, je idealna izbira za vse, ki si želijo izkoristiti vse prednosti zunanjega prostora. Ne glede na to, ali imate majhen vrt ali veliko teraso, bo bioklimatska lamelna pergola Misteral zagotovila, da boste lahko uživali v naravi, ne glede na vremenske razmere.
 

 

 

Misteral d.o.o.

 

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

 

Certifikati AAA

INFO

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Podpora ikona mail info@misteral.si

 Kje nas najdete?

 

DELOVNI ČAS

Po dogovoru

Avtorske pravice © 2024 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.