Certifikati AAA
X

Select your language

SODOBNO UREJEN IN ORGANIZIRAN VRT

Uživajte v urejenosti in organiziranosti vaše zunanje okolice, ki ju prinaša Misteralova vrtna lopa. Majhen objekt na vašem vrtu ali dvorišču vam nudi popolno rešitev za shranjevanje orodja, vrtnega pohištva in koles ter ohranja vaše stvari brezhibne ne glede na vreme. Vrtne lope Misteral ne ponujajo samo prostora za shranjevanje. So preprosta, a dovršena osrednja točka vaše vrtne oaze, v njih pa lahko odkrijete tudi prostor za druženje ali lastno ustvarjalnost.

 

 

 

 

DOPOLNITE VAŠO ZUNANJO OKOLICO Z VRTNO LOPO MISTERAL

Vrtna lopa Misteral ima sodobno, močno in stabilno konstrukcijo, ki dopolni vaš zunanji prostor in vanj vnese red. Estetsko usklajena z vsemi Misteralovimi konstrukcijami, vrtna lopa enotno zaključi vaše bivalno okolje, tako po kakovosti kot po dizajnu. 

 

  • Trdna in močna konstrukcija, izdelana iz nekorozivnih materialov (aluminij, inox).
  • Odpornost na vse vremenske pojave: Vrtna lopa je vodotesna, snegonosna in odporna na močan veter.
  • Maksimalna življenjska doba s pomočjo letalske tehnologije: Misteralova vrtna lopa je kovičena in ne vijačena, zato dopušča ustrezne raztezke materialov v primeru visokih temperaturnih sprememb.
  • Funkcionalna in estetska prilagodljivost: Pri vrtni lopi si lahko izberete število aluminijastih vrat in aluminijastih oken, celoten objekt pa barvno uskladite z ostalimi elementi vašega bivalnega okolja.
  • Brez mišk v vrtni lopi: Vrtna lopa Misteral je popolnoma zaprt objekt, ki onemogoča vstop miškam in drugim nepovabljenim obiskovalcem.
  • Lastna monterska ekipa, ki letno uresniči čez 250 projektov.
  • Garancija do 10 let.

    PDF predstavitev

 

Si že predstavljate svojo vrtno oazo?

Za vas smo pripravili kratek vprašalnik, v katerega lahko vnesete ključne podatke in tako pridobite informativno neobvezujočo ponudbo.


PRIDOBITE PONUDBO

Misteral d.o.o.

Certifikati AAA

Misteral d.o.o.

Zdolska cesta 18a, 8270 Krško

PE Krško, CKŽ 135 c, 8270 Krško

+386 41 55 44 77

+386 41 659 659

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

www.misteral.si

Avtorske pravice © 2023 Misteral d.o.o. Vse pravice pridržane.