Demontaža in montaža

Odvoz starih izdelkov in kakovostna vgradnja novih izdelkov

Obstoječa okna in vrata demontiramo, odpeljemo in poskrbimo za ekološko uničenje. Montiramo novo stavbno pohištvo in postavljamo aluminijaste konstrukcije – pergole.

Ekipa montaže Misteral

Montažo opravimo izkušeni in prijazni monterji podjetja Misteral. Svoje delo opravljamo natančno, dosledno in kakovostno, zato nas odlikuje visoka profesionalnost.

Naša storitev montaže je celostna, saj vključuje svetovanje, izmero, demontažo, odvoz in uničenje odsluženih oken in vrat ter montažo novih izdelkov iz naše ponudbe. Obenem nudimo pregled izvedenih del s termokamero.

Ker imamo lastno montažo brez podizvajalcev in celovito ponudbo stavbnega pohištva na enem mestu, vam zagotavljamo 100-odstotno garancijo na kakovost naših izdelkov in storitev.

Projektno svetovanje

Poleg vseh omenjenih rešitev nudimo tudi projektno svetovanje, ki obsega več področij

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.