Možnosti in dodatki

Dopolnite vašo pergolo z osebnim pridihom

Kdo je rekel, da je vaša pergola samo za poletno sezono? Mi že ne! Toliko možnosti in dodatkov, kot vam je na voljo v naši ponudbi, lahko na svoji terasi uživate prav vsak dan v letu, ne glede na letni čas ali vremenske razmere. 

Pričarajte si prijetno vzdušje z modernimi in inovativnimi dodatki. 

Naj bo vaša terasa odsev vašega značaja in načina življenja.

Lamelna-bioklimatska pergola Misteral.jpeg

Vsaka terasa je edinstvena. Opremite jo po lastnih željah.

  • Okrasite svojo pergolo s stranskimi zip screeni, steklenimi paneli ali stranskimi paneli z nastavljivimi lamelami ter se zaščitite pred nizkim soncem, bočnim vetrom in dežjem.
  • Privoščite si več udobja z osvetlitvijo, ogrevanjem, vremensko postajo, centralno avtomatizacijo - izberite med ročnim ali motoriziranim upravljanjem.
  • Prilagodite pergolo svojim željam - izbirajte iz široke ponudbe dekorativnih barv in nalepk za konstrukcije in module.
  • Opremite svojo teraso z dizajnerskim pohištvom, integriranim kaminom ali svetlečimi okrasnimi koriti ter si tako ustvarite ambient po lastnem okusu.

Dodatki

ZIP Screen

Naši ZIP roloji so vpeti v vodila konstrukcij in omogočajo zaščito pred vetrom in nizkim soncem.

Za lažjo uporabo in popolno udobje so roloji opremljeni z motoriziranim pogonom, kar pomeni, da jih lahko nastavite z daljincem.

Stekleni paneli

Za optimalno zaščito si lahko na pergolo namestite diskretno in odporno stransko zaščito proti vetru ter s tem na svoji terase preživljate prijetne trenutke v vseh letnih časih.

Stranski paneli z nastavljivimi lamelami

Stranski Brise Soleil Orientable (BSO) brisoleji omogočajo zaščito pred vetrom in soncem v nizki legi, obenem pa zastirajo pogled. Nameščen je med obema stebroma, upravljamo ga ročno in ga lahko zataknemo z ročajem.

Udobje

Osvetlitev

Osvetlitev: ustvarite svetel in barvit ambient

Za maksimalno udobje lahko vse naše naprave za osvetlitev terase upravljate z daljincem.

Uporabno

Osvetlitev LED RGB v trakovih, prirejena izključno za našo konstrukcijo ELEGANCE, ustvari edinstven, topel in barvit ambient.

Prijetno

Naš žaromet LED omogoča učinkovito osvetlitev, saj svetlobo razprši v kotu 120°. Vgrajen je v konstrukcijo in oddaja toplo belo svetlobo z močjo 35W, katere intenziteto lahko prilagodite. Tako lahko v obdobju svoje pergole Solisysteme uživate tudi zvečer in ponoči.

Gretje

Z našimi daljinsko vodenimi infrardečimi grelniki lahko prostor pod pergolo Solisysteme tudi ogrejete. Priporočamo namestitev enega grelca za 6m2 površine (odvisno od višine namestitve in izpostavljenosti vetru).

Upravljanje

Upravljanje: poigrajte se s svetlobo, ki prihaja skozi pergolo

Lamele na pergoli lahko obrnete s preprostim ročajem ali pa to naredite z daljincem, saj je sistem opremljen s tihim motornim pogonom.

"Vremenska postaja"

Lamele na pergoli niso občutljive na dež in veter. S posebnimi senzorji za dež, veter in mraz pa sistem zazna vremenske pogoje in streha terase se avtomatsko prilagodi - vse za vašo brezskrbnost in popoln užitek bivanja na terasi.

"Somfy avtomatizacija stanovanj TAHOMA"

Poleg radijskega daljinskega nadzora pergole SOLISYSTEME lahko tudi vse dodatke (osvetlitev LED, roloji ZIP screen roloje, gretje) upravljate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

Dekoracija

Barvne konstrukcije

Kakšne barve naj bo konstrukcija?

Predlagamo naslednje barve po lestvici RAL: za konstrukcijo REFERENCE 9010 bela, 7016 siva ter 1015 mat krem, za ELEGANCE pa 11 mat ali strukturne barve.

Vse naše aluminijaste konstrukcije so na voljo tudi v ostalih barvnih odtenkih. Po naročilu je na voljo široka paleta barv (barvna lestvica RAL in in strukturne barve), ki zagotavlja popolno ujemanje konstrukcije s podobo stavbe. 

Paneli/lamele

Kakšne barve naj bodo paneli/lamele?

Moduli z nastavljivimi lamelami so dobavljivi v standardnih v standardnih barvah RAL, in sicer 9010 bela, 7016 siva ter 1015 krem.

Aluminijasti paneli za pergolo ARLEQUIN so na voljo v 22 mat barvah RAL, platneni paneli pa v 19 barvah.

Za popolno ujemanje z zunanjostjo vaše stavbe so po predhodnem naročilu na voljo tudi vse ostale barve (RAL in strukturne).

Dekorativne nalepke

Popestrite ambient z dekorativnimi nalepkami, ki jih enostavno prilepite na pergolo.

S pomočjo opreme za individualno prilagajanje bo vaša bioklimatska pergola SOLISYSTEME ustrezala vašemu osebnemu okusu. Drevesni listi so na voljo v 3 barvah.

Ambient

Dizajnersko pohištvo

Naše visokokakovostno dizajnersko pohištvo, ki ga izdeluje neodvisni proizvajalec, bo s svojimi gladkimi in čistimi linijami olepšalo vašo BIOKLIMATSKO pergolo ali pergolo ARLEQUIN.

V naši zbirki lahko najdete pestre kombinacije materialov in barv.

Integrirani kamin

Ustvarite nežen in udoben ambient pod svojo pergolo SOLISYSTEME z vgradnjo kamina. Uživajte ob očarljivem prepletu tradiconalnega ognjišča na drva ter sodobnega dizajna in materialov.

Svetleča okrasna korita

Poživite svojo teraso in pergolo s svetlečimi okrasnimi koriti/cvetličnimi lončki. Poudarili bodo spreminjajoče se barve in na vaši zabavi ustvarili čaroben ambient.

Reference

Bioklimatska lamelna pergola

Igra sence in svetlobe

Možnosti in dodatki

Dopolnite vašo pergolo z osebnim pridihom

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Kontaktirajte nas

Misteral d.o.o.
Cesta krških žrtev 135c
8270 Krško
+386 41 55 44 77
+386 41 659 659
info@misteral.si
misteral.si

Uradni podatki

Misteral d.o.o.
Zdolska cesta 18a
8270 Krško
Slovenija
ID za DDV: SI85806129
IBAN: SI56 0315 5100 1206 185 (SKB banka d.d. Ljubljana)

IBAN: SI56 1010 0005 0612 849 (Banka Intesa Sanpaolo d. d.)

IBAN: SI56 6000 0000 0887 524 (Hranilnica LON d.d., Kranj)