Notice: getimagesize(): Read error! in /var/www/domdesign/private/lib/components/Domino/App/backend/DCUtil.php on line 939
Lamelna pergola SKY - Misteral - Okna. Vrata. Senčila. Pergole.

Lamelna pergola SKY

Vodoodporna bioklimatska lamelna pergola z maksimalno propustnostjo svetlobe

Pergola Sky je bioklimatska lamelna pergola pri kateri je mogoče lamele povsem odpreti, lamele v zloženem položaju zavzemajo zgolj 12% celotne pokrite površine. Ščiti pred dežjem in omogoča nadzorovanje intenzivnosti naravne svetlobe v vseh letnih časih.

Lamelna pergola SKY

Pergola Sky s pomičnimi lamelami je edini senčni sistem opremljen z vrtljivimi in pomičnimi lamelami, ki jih je mogoče zložiti preko elektro motorjev, kar omogoča regulacijo intenzivnosti sončne svetlobe in prezračevanja. Kadar so lamele povsem zaprte, vodoodporni sistem Sky zagotavlja odlično zaščito pred neprijetnimi vremenskimi vplivi in ​​dežjem, lahko pa je tudi popolnoma odprt, kar omogoča prijeten pogled v nebo.

Rešitve

Sistem lamelne pergole Sky je mogoče namestiti tudi na ravnih konstrukcijah (tudi že obstoječih), ne da bi to vplivalo na funkcijo zaščite proti vetru in dežju. V primeru nove konstrukcije, ki jo vgradimo sočasno z lamelno streho pergole je možna integracija odtokov in žlebov po sredini stebrov.

Profili in materiali

Izdelani iz ekstrudiranega aluminija s širokim prečnim prerezom in posebnim dizajnom za njihovo specifično uporabo in zagotavljanja lastnosti končnega produkta – lamelne pergole Sky. alu. profili pergole so prašno barvani v RAL.

Drsni sistem lamel

Vsi drsni mehanizmi so električno napajani. Vsaka alu. lamela poteka v ustreznih vodilih na tihih s krogličnimi ležaji, pokritih z visokokakovostno industrijsko plastiko. Vsi uporabljeni materiali so ne korozivni, kar zagotavlja dolgoletno uporabo skoraj brez vzdrževanja.

Lamelna pergola SKY

Lamele v zloženem položaju

lamele se zbirajo skupaj v približno 12% globine glede na maksimalno odprto stanje lamel pergole (brez ohišja motorja).

Lamelna pergola SKY

Pomembne lastnosti

ekstrudirane aluminijaste lamele vsebujejo izolacijski material, ki omogoča, da je izdelek zvočno izoliran. Letvice so opremljene tudi z dvojnimi vodotesnimi tesnili in s stranskimi kanali za odvajanje deževnice.
Najmanjši paket zloženih lamel na trgu – posledično največ sončne svetlobe v odprtem stanju lamel. Estetsko zelo dovršena pergola.
Maksimalna dimenzija enega polja pergole je 6,00 x 4,00 m, dolžina lamel 4,00 m.