Blog

Brisole - senčila, ki jih ni mogoče prezreti

30. september 2019

Naše delo so opazili tudi v oddaji Ambienti. Senčila Brisole nepravilnih oblik, ki opravljajo pomembno funkcijo senčenja in trajne zaščite nizkoenergijske hiše.

Predstavitev lamelne pergole Misteral tudi iz vidika vpliva na zdravje

14. avgust 2019

Bioklimatska lamelna pergola Misteral je aluminijasta visokokakovostna konstrukcija z rotirajočimi se strešnimi lamelami, ki omogočajo optimalne pogoje bivanja na terasi v vseh vremenskih razmerah. Zaprte lamele omogočajo popolno vodotesnost, v primeru odprtja lamel pa v prostor pride veliko regulirane svetlobe, posledično se vročina iz terase dviguje skozi lamele in ustvarja ugodno klimo tudi v najbolj vročih poletni dneh.

Vizualizacija lamelne pergole? SEVEDA

13. avgust 2019

Pred nakupom lamelne pergole, ki bistveno spremeni videz objekta je smotrno izvesti vizualizacijo bioklimatske pergole na vaš objekt.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Katalog pergola